حجتالاسلاموالمسلمین نصرالله پژمانفر در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اشاره به اشتباهی که در زمان رأیگیری طرح دوفوریتی مجلس در ارتباط با لایحه الحاق به CFT به وجود آمد، عنوان کرد: متأسفانه براساس اشتباه سامانه انفورماتیک مجلس شورای اسلامی نسبتبه آرای نمایندگان در طرح دوفوریت خودداری از تحویل اسناد پذیرش معاهده مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT)، اعلام شد رأی بنده ممتنع است؛ لازم است در جهت تنویر افکار عمومی، این موضوع تبیین شود.
وی ادامه داد: در مجلس دهم، موضوع الحاق به CFT بارها مطرح شده بود، از همان ابتدای این بحثها، بنده یکی از افراد محوری مخالف این الحاق بودم.
پژمانفر افزود: همچنین در لیست طراحان طرح جدید که به همت آقای شریعتی تدوین شده است، یکی از افراد نخست امضاکننده این طرح، بنده بودم؛ تا بتوانیم براساس این قضیه، طرح دوفوریتی را به نتیجه برسانیم.
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس تصریح کرد: همچنین در جلسات هماهنگی که بنده برگزار میشود، این موضوع بحث و بررسی شده است و در جلسه اخیر، نسبتبه این الحاق کاملاً مخالفت کردیم.
پژمانفر متذکر شد: بار دیگر تأکید میکنم، با توجه به تحریمهایی که متوجه کشور است، تا زمان رفع تحریمها، نباید اسنادی ارائه شود.